Pachetele noastre

ATENTIE!! Serviciile funerare gratuite se ofera in baza talonului de pensie. Acesta poate sa nu suporte toate cerintele unei inhumari, costurile aditionale fiind suportate de catre client. De asemenea pachetul se poate modifica pentru a oferi serviciile esentiale si necesare. Detalii la telefon 0770.991.991.

Mediu acasa
PACHET GRATUIT
Mediu spital
PACHET GRATUIT
Standard
2500 lei
Premium
3500 lei
Boston
9500 lei
Repatriere decedati
In toata Europa

Pachete funerare ieftine

Serviciile funerare mai sus-mentionate, sunt prezentate cu titlu informativ, acestea personalizandu-se in functie de dorintele clientilor nostri. Atat consilierea predeces gratuita, cat si prezentarea pachetelor funerare, nu au ca scop decat incercarea noastra de a va ghida si limpezi gandurile, cu privire la organizarea unui asemenea eveniment. Serviciile de pompele funebre pot fi complete 100% sau nu, acest lucru depinzand numai de dvs. Echipa Osiris se poate ocupa de absolut tot evenimentul in sine, de la constatarea decesului pana la inhumarea propriu-zisa. Costurile de servicii funerare sunt variabile si nu pot fi anticipate cu exactitate, decat dupa momentul intocmirii unei fise de comanda. Aceasta fisa de comanda se efectueaza dupa criteriile stabilite de dvs., cu ajutorul unui consilier Osiris.

Fiind o echipa de profesionisti, am ales sa nu facem rabat la calitate, motiv pentru care am creat servicii funerare pentru toate timpurile de bugete. Nu inseamna ca daca veti alege un pachet mai putin costisitor, alegeti produse sau servicii slab calitative. Diferentele constau in gusturi si/sau cantitate. Se poarta sa spunem ca inmormantare este gratuita, insa gratuit nu este nimic pe lumea asta, in afara ce locurile de veci oferite de catre Primaria Municipiului Bucuresti. La ce se refera aceasta gratuitate, va vom explica scurt. Fiecare pensionar beneficiaza de un ajutor de inmormantare, in valoare de 5380 lei, ajutor pe care noi il putem deconta si reprezinta mai mult, egal sau mai putin decat costul total al inmormantarii. In situatia in care, costul total al serviciilor funerare este mai mare decat acest ajutor, se va achita catre Osiris diferenta, iar in cazul in care costul total este mai mic decat ajutorul de inmormantare, Osiris restituie diferenta catre familie. Funerare Osiris va poate ajuta si din punct de vedere religios. Administratorul Osiris , fiind absolvent al invatamantului superior teologic, va poate indruma pasii in respectarea traditiilor stravechi astfel incat niciuna sa nu fie omisa. Ca si o concluzie, firma noastra doreste a fi un prieten de nadejde in momentele dificile, un prieten care va intinde o mana atunci cand aveti mai mare nevoie de ea.

Servicii Funerare | Servicii Complete Pentru Inmormantari

  Servicii funerare nonstop oferite cu generozitate de Osiris.ro sunt un ajutor nesperat pentru cei ce se confruntă cu dispariția unei persoane dragi. În aceste momente, de durere și de suferință, este esențial să avem acces la servicii funerare de calitate, capabile să preia de pe umerii noștri toate problemele legate de organizare și de eliberarea actelor necesare. Orice familie care a beneficiat de aceste servicii funerare nonstop a înțeles cât de important este timpul astfel câștigat, în care își poate lua rămas bun de la persoana dragă în tihnă, câștigând astfel sentimentul că despărțirea s-a făcut așa cum se cuvine.
  Un astfel de serviciu poate să ofere asistență în organizarea înmormântării sau incinerării, indiferent de momentul sau locul unde a avut loc decesul. Acest lucru este foarte important pentru familiile îndurerate, care de cele mai multe ori nu au nici timpul nici energia necesară pentru a face toate aranjamentele necesare.

  Servicii funerare nonstop sunt pregătite să înceapă demersurile indiferent de momentul în care ne este solicitat ajutorul. Suntem gata să asigurăm toate tipurile de transport, de la repatrierea corpului decedatului până la transportul la cimitir sau crematoriu, pentru noi nu există distanțe prea mici sau prea mari. Deasemenea, putem să oferim asistență în alegerea locului de înmormântare sau a crematoriului, iar la cerere ne putem implica în organizarea serviciului religios sau spiritual, dacă este cazul.
  Toate cele de mai sus au darul de a face despărțirea mai ușoară pentru familie. Nu în ultimul rând, serviciile funerare pot oferii asistență în întocmirea documentelor necesare înmormântării precum și în încheierea formalităților ce privesc ajutorul oferit de stat pentru înmormântare. Aceste servicii sunt apreciate mai ales de familiile care nu dispun de sume mari de bani și pe care un astfel de eveniment îi poate destabiliza financiar pentru o perioadă lungă de timp.

Servicii funerare nonstop oferite la un alt nivel!

  Servicii funerare nonstop înseamnă mai mult decât gestionarea actelor și comandarea unor coroane de flori. Noi considerăm că o firmă de servicii funerare poate oferii un suport moral esențial pentru familiile care trec prin durerea prilejuită de decesul unei persoane iubite. Iar în momentele de cumpănă avem nevoie de sprijin și înțelegere din partea celor apropiați. Dar să fim sinceri, avem nevoie de orice suport, zilele acestea sunt foarte dificile!
  O firmă de servicii funerare nonstop poate pune la dispoziția clienților său consilieri emoționali care să îi ajute să își exprime sentimentele, să găsească resursele pentru a face față durerii provocate de pierderea persoanei apropiate. Iar la aceasta se adaugă nivelul de empatie al tuturor reprezentanților firmei de servicii funerare. Nu numai suportul implicit în rezolvarea problemelor administrative, dar și o atitudine potrivită însoțită de o vorbă bună pot să cântărească foarte mult în momentele de stres emoțional specifice înmormântărilor.

  Servicii funerare complete au scopul de a degreva familia de o sumă de îndatoriri legale, dar și legate de tradiții, pe care în teorie oricine le poate îndeplinii. Numai că noi intervenim într-un moment delicat, în care pierderea unui membru al familiei aduce cu sine o cantitate imensă de durere, iar aceasta de cele mai multe ori este dificil de gestionat.
  Iar faptul că prin natura activității sale, firma de servicii funerare complete ale legături cu medici legiști, cunoaște procedurile, are logistica necesară organizării de la un capăt la altul al tuturor evenimentelor ce țin de acest trist eveniment, constituie o recomandare rațională. În momentele de durere și stres este dificil să ne ocupăm de aceste lucruri, dar o firmă de servicii funerare poate lua aceste griji de pe umerii noștri și ne poate ajuta să ne ocupăm de aspectele spirituale ale evenimentului, împreună cu familia și prietenii dragi.

Atunci când îți este greu, serviciu funerar Osiris vine în ajutorul tău!

  Serviciu funerar Osiris acoperă întreaga gamă de nevoi specifice organizării funeraliilor. De la asistență în completarea documentației la asistență în alegerea locului de înmormântare, furnizarea aranjamentelor florale, a sicriului, echiparea lui conform tradiției și a preferințelor fiecărei familii. De fapt, serviciile noastre pot începe înainte de constatarea decesului, fiind pregătiți să oferim asistență în organizarea și planificarea înmormântării în cazurile în care familia are în îngrijire un bolnav în fază terminală.
  În acest caz oferim servicii de consiliere complexe, menite să pregătească familia atât din punct de vedere emoțional cât și logistic. Astfel, în momentul constatării decesului se demarează o operațiune complexă care include organizarea transportului defunctului, organizarea ceremoniei religioase sau civile dar și organizarea unei recepții după funeralii. Pentru că niciodată acest eveniment nu este trecut cu ușurință de familie, putem pune la dispoziție și specialiști în consiliere psihologică, gata să-i ajute pe cei mai afectați membrii ai familiei.

  Serviciu funerar Osiris oferă pachete de înmormântare gratuite! Susținute de legislația Românească, care prevede faptul că serviciile funerare pot fi acordate pe baza talonului de pensie, în cazul în care persoana decedată a avut contract cu Casa Națională de Pensii! Familia decedatului trebuie să contacteze Casa de Pensii și să înceapă demersurile, dar compania noastră este pregătită să preia dialogul cu autoritățile statului, oferind clienților posibilitatea de a beneficia de serviciile funerare fără a scoate bani din buzunar.
  În cazul clienților cu pretenții ce depășesc bugetul oferit de Casa de Pensii, acestea pot fi adăugate pachetului de bază, contra cost. Scopul nostru este să oferim atât servicii standardizate, aplicabile unui număr cât mai mare de clienți, cât și servicii personalizate ce pot satisface clienții mai pretențioși. Indiferent dacă vorbim de un pachet de înmormântare basic sau de unul premium, calitatea serviciilor noastre va fi menținută la cel mai înalt nivel!

servicii funerare nonstop
servicii funerare complete
serviciu funerar Osiris