Pachetele noastre

ATENTIE!! Serviciile funerare gratuite se ofera in baza talonului de pensie. Acesta poate sa nu suporte toate cerintele unei inhumari, costurile aditionale fiind suportate de catre client. De asemenea pachetul se poate modifica pentru a oferi serviciile esentiale si necesare. Detalii la telefon 0770.991.991.

Mediu acasa
PACHET GRATUIT
Mediu spital
PACHET GRATUIT
Standard
2500 lei
Premium
3500 lei
Boston
9500 lei
Repatriere decedati
In toata Europa

Pachete funerare ieftine

Serviciile funerare mai sus-mentionate, sunt prezentate cu titlu informativ, acestea personalizandu-se in functie de dorintele clientilor nostri. Atat consilierea predeces gratuita, cat si prezentarea pachetelor funerare, nu au ca scop decat incercarea noastra de a va ghida si limpezi gandurile, cu privire la organizarea unui asemenea eveniment. Serviciile de pompele funebre pot fi complete 100% sau nu, acest lucru depinzand numai de dvs. Echipa Osiris se poate ocupa de absolut tot evenimentul in sine, de la constatarea decesului pana la inhumarea propriu-zisa. Costurile de servicii funerare sunt variabile si nu pot fi anticipate cu exactitate, decat dupa momentul intocmirii unei fise de comanda. Aceasta fisa de comanda se efectueaza dupa criteriile stabilite de dvs., cu ajutorul unui consilier Osiris.

Fiind o echipa de profesionisti, am ales sa nu facem rabat la calitate, motiv pentru care am creat servicii funerare pentru toate timpurile de bugete. Nu inseamna ca daca veti alege un pachet mai putin costisitor, alegeti produse sau servicii slab calitative. Diferentele constau in gusturi si/sau cantitate. Se poarta sa spunem ca inmormantare este gratuita, insa gratuit nu este nimic pe lumea asta, in afara ce locurile de veci oferite de catre Primaria Municipiului Bucuresti. La ce se refera aceasta gratuitate, va vom explica scurt. Fiecare pensionar beneficiaza de un ajutor de inmormantare, in valoare de 5380 lei, ajutor pe care noi il putem deconta si reprezinta mai mult, egal sau mai putin decat costul total al inmormantarii. In situatia in care, costul total al serviciilor funerare este mai mare decat acest ajutor, se va achita catre Osiris diferenta, iar in cazul in care costul total este mai mic decat ajutorul de inmormantare, Osiris restituie diferenta catre familie. Funerare Osiris va poate ajuta si din punct de vedere religios. Administratorul Osiris , fiind absolvent al invatamantului superior teologic, va poate indruma pasii in respectarea traditiilor stravechi astfel incat niciuna sa nu fie omisa. Ca si o concluzie, firma noastra doreste a fi un prieten de nadejde in momentele dificile, un prieten care va intinde o mana atunci cand aveti mai mare nevoie de ea.