Osiris va ofera in mod gratuit consultanta predeces.

Aceasta inovativa idee a fost gandita special pentru familiile care sunt constiente ca cineva apropiat va trece in nefiinta, si care nu sunt disponibile ca in momentele de durere prin care trec sa ia decizii ce tin de organizarea inmormantarii, insa isi doresc ca totul sa decurga perfect pentru persoana draga, asa cum este si normal.

Compania noastra va pune la dispozitie acest serviciu gratuit de consultanta predeces. Puteti suna pentru mai multe detalii non-stop, pentru a afla mai multe despre costuri, proceduri, pentru a le putea ignora in momentele dificile. Suntem fericiti sa ne deplasam gratuit la locul indicat de dumneavoastra pentru a va oferi sprijin in organizare, dar si moral. Va oferim informatii clare si precise cu scopul de a avea parte de un ramas-bun asa cum este normal, si ajutorul noastru pentru a trece peste aceste momente grele.

Compania de Pompe Funebre Osiris va sta la dispozitie pentru achizitionarea unui loc de veci intr-unul din imitirele din cadrul Administratiei Cimitirelor si Crematoriilor Umane din Bucuresti. Dorim sa mentionam ca nu vom percepe niciun fel de taxa pentru acest serviciu. Ne oferim sa preluam cat mai multe din sarcinile dumneavoastra pentru a incerca sa treceti mai usor peste nefericitul eveniment. Ne ocupam de constatare, imbalsamare, toaletare, transport, actele necesare, sicrie, cruci, aranjamente florale, coliva, prosoape , batiste si multe altele. De asemenea, vom fi si punctul de mediere cu organele statului. Persoanele decedate, dar care au beneficiat de pensie pe parcursul vietii, vor avea parte de aceste servicii gratuit.