Pachetele Incinerare

Contact rapid

  Servicii incinerare

  Inmormantare-sau-incinerare-criterii-de-alegere-Servicii-Funerare-NON-STOP-Bucuresti-Ilfov-Adysim
  Pachet spital
  3500 LEI
  kremacijapokojnika1
  Pachet acasa/azil
  4000 LEI / GRATUIT

  ATENTIE!! Talonul de pensie poate sa nu acepere toate pretentiile incinerarii, iar costurile suplimentare vor fi achitate de catre client. Pachetul poate fi modificat in functie de preferinte pentru a avea parte de serviciile necesare. Sunati pentru mai multe detalii.

  Prin incinerarea intelegem prefacerea corpurilor fara viata in cenusa, prin procesul de ardere. Acesta este un vechi procedeu prin care stramosii alegeau sa isi ia ramas-bun de la apropiati, un procedeu care inca poate tine loc de clasica inmormantare chiar si in zilele noastre.

  Cenusa obtinuta se va depozita intr-o urna, ramanand la latitudinea clientului ce se va intampla cu aceasta. In unele cazuri, cenusa a fost pastrata drept amintire, in memoria persoanei raposate, in alte cazuri, aceasta a fost imprastiata prin natura, pentru ca sufletul decedatului sa ramana liber.

  In cazul in care clientul va alege incinerarea ca mod de inmormantare, punem la dispozitie doar inchirierea sicriului, deoarece crematoriul respinge ideea arderilor in sicriu, cu exceptia anumitor cazuri, cum ar fi boli transmisibile sau accidentele.

  Pentru aceste situatii in care familia raposatului alege incinerarea, au fost conceute urne speciale in care se poate pastra cenusa ulterior. De asemenea, cenusa este filtrata pentru a nu reprezenta un risc in momentul in care iese din crematoriu. Intregul procedeu va avea loc intr-un loc special amenajat si dotat cu ustensilele necesare, pentru ca toata act iunea sa se desfasoare conform legii. Acesta este un proces adoptat de diferite relicii din diverse tari, iar modalitatile de desfasurare sunt diferite de la o cultura la alta. De exemplu, in India sau Nepal, incinerarile au loc in aer liber. Acest procedeu nu substituie pe deplin inmormantarea clasica, ci mai degraba este o alta modalitate de a scapa de trupul neinsufletit. Compania noastra ofera si acest timp de servicii, pentru mai multe detalii, va rugam contactati-ne la +40 770 991 991.

  Depozitarea si compozitia resturilor umane

  Studiile de specialitate spun ca cenusa ramasa dupa incinerare este alcatuita din fosfati din calciu si minerale, cu ar fi potasiul sau dodiul. Din punct de vedere procentual, ea mai reprezinta doar 3,5% din corpul incinerat, iar greutatea este diferita de la un caz la altul. Acest lucru este se intampla din cauza diferentei de grasime si muschi dintre persoane. Unele tari au legi stricte in privinta conservarii resturilor, insa Romania a lasat la alegerea fiecaruia cum va fi folosita sau pastrata cenusa. De asemenea, pe pagina noastra puteti gasi si modele de urne special concepute pentru acest lucru.

  Motive pentru alegerea incinerarii

  Sunt o serie de motive pentru alegerea variantei incinerarii, cel mai des intalnite sunt din motive religioase, altii din motive personale sau pentru a respecta dorinta decedatului. De asemenea gandul de descompunere lenta, a procesului lung prin care trebuie sa treaca corpul uman dupa deces, nu ii bucura pe unii si doresc sa apeleze la o solutie imediata. Nu in ultimul rand anumite persoane aleg varianta incinerarii pentru a simplifica procesul de inmormantare, vazand in procesul clasic o idee complicata si doresc sa faca totul cat mai simplu posibil. O alta abordare este cea a religiei sau a traditiei, in anumite zone se crede ca inhumarea unui corp uman poate duce la infertilitatea solului. De cele mai multe ori se tine cont si de partea financiara, o incinerare fiind mai putin costisitoare decat inhumarea sau procesul clasic de inmormantare.